
Azi am avut chef de vita. Mereu cand gatesc vita, ma gandesc la cea pe care am mancat-o in Barcelona fiind cea mai buna din cele incercate de mine. Si asta pentru ca este tinuta la maturat carnea, ceea ce la noi nu se prea intampla. Eu de obicei o fac la gratar dar ca sa mai schimbam gustul azi folosesc unt. Va iesi vita inabusita in unt, salata si paine la cuptor. Carnea iese foarte moale si in combinatie cu painea usor crocanta e un deliciu. E o masa consistenta si imediat e gata de preparat. Spor!
1 bucata de vrabioara de vita |
30 gr unt |
Salata verde |
3-4 rosii |
Branza diferite feluri: gorgonzila, parmesan, cheddar, cascaval afumat (ce branza preferati in principiu) |
Cateva felii de paine |
1 lingura de iaurt |
1 lingurita otet balsamic |
Patrunel |
Ulei de masline |
Sare |
Piper |
TI-A PLACUT RETETA? SPUNE-NE PAREREA TA!
Adresa de email nu va fi publicata pe site.