Ev-Dish

Tocinei

  • recipe image cover
  • recipe image cover

BOOKMARK

PRINT

DELICIOUS

Descriere

In sfarsit va povestesc de mancarea mea preferata! Imi aduce cu drag aminte de copilarie. Bunica mea (Omi) cat si mama, cand eram trista eram rasfatata cu tocinei, cand eram bucuroasa ma bucurau si mai mult cu o portie de tocinei. Stiu ca pare banal, pentru ca e o reteta atat de simpla, dar pur si simplu ii ador. E singura mancare care sunt in stare sa o mananc pana imi e rau. De asta gatesc putini tocinei in general 🙂 Nu exista surpriza mai delicioasa pentru mine decat o portie de tocinei. La fel de mult ma incanta cand cineva gusta din tocineii mei si ii plac. O data cineva drag mie chiar mi-a zis ca sunt cei mai buni tocinei pe care i-a mancat. Gata, nu va mai ametesc cu povesti, trec la facut tocinei. Spor si voua!

Ingrediente

4 cartofi
1 ou
3 linguri faina
1/2 cana iaurt
1 ceapa
3 catei de usturoi
Sare
Piper
Patrunjel
Ulei
* Ești la cumpărături? Bifează ingredientele puse deja în coș!

Directions

1
Se curata si se spala cartofii. Se dau pe o razatoare mica. Se pun cartofii intr-un prosop de bucatarie curat si se storc. Se pun intr-un bol.
2
Se curata ceapa si usturoiul si se dau pe razatoare peste cartofi. Se adauga oul, faina, sare, piper, patrunjel si se amesteca.
3
Cu o lingura de lemn se pune compozitia in ulei incins la prajit.
4
Pofta buna!