Ev-Dish

Tartar somon

  • recipe image cover
  • recipe image cover
  • recipe image cover
  • recipe image cover

BOOKMARK

PRINT

DELICIOUS

Descriere

Un aperitiv delicios si usor de facut, asta desigur daca va place pestele. Eu una sunt innebunita dupa peste si fructe de mare! Dar daca nu va place pestele, incercati reteta de biftec tartar de pe blog. Spor!

Ingrediente

1 bucata file de somon
1 ceapa mica
Zeama de la 1 lamaie
1 paine
Cateva masline verzi
3 catei de usturoi
Maioneza (optional)
Ulei de masline
Patrunjel
Sare
Piper
* Ești la cumpărături? Bifează ingredientele puse deja în coș!

Directions

1
Se curata somonul de piele si se toaca marunt marunt. Se amesteca cu un catel de usturoi dat pe razatoare, zeama de lamaie, cateva masline tocate marunt, 2 linguri de ulei de masline, sare, piper si patrunjel. Amestecul se pune la frugider cat pregatim painea.
2
Pe o tava se pune hartie de copt. Se aseaza painea taiata felii, se asezoneaza, se presara patrunjel, usturoi tocat marunt si din loc in loc putin ulei de masline. Se da la cuptor 15 minute pana ce painea devine crocanta.
3
Se curata ceapa si se toaca cat de marunt se poate. Pe un pat de ceapa se aseaza amestecul de somon si se serveste cu painea crocanta. Eu in farfurie am adaugat si putina maioneza pentru ca imi place cu paine prajita.
4
Pofta buna!