
Pentru masa de Pasti de anul acesta am vrut o supa mai deosebita. Si am dat fuga la congelator. Si cand am vazut rata, m-am decis. Supa crema de rata. Sincer, pentru prima oara am facut-o si m-am indragostit de ea. Carnea de rata e una din preferatele mele, dar dupa vita desigur 🙂 Stiati si ca e foarte sanatoasa? E bogata in minerale, aminoacizi, fier, magneziu, zinc, seleniu, potasiu, fosfor si multe vitamine. E si slaba in calorii (fara piele). Din pacate nu e asa faimoasa la noi ca in alte tari, poate din cauza aromei atat de diferita, dar gatita cum trebuie e o explozie fantastica pentru pupilele gustative. Trec la gatit. Spor si voua!
1 rata |
3 morcovi |
3 cepe |
1 telina |
4 cartofi |
300 gr smantana |
Patrunjel |
Sare |
Piper |
TI-A PLACUT RETETA? SPUNE-NE PAREREA TA!
Adresa de email nu va fi publicata pe site.