
Azi gatesc sarmale. Specifice sarbatorilor. Iar sarmalele mele preferate, de fapt cred ca singurele care imi plac, sunt cele cu hribi. Au un gust fantastic. Si va dau un pont, pentru a nu se lipi nimic, gasiti in comert o sita pentru fundul oalelor ( suna ciudat nu? 🙂 ) ce nu permite sa se lipeasca compozitia, indiferent ca puneti sarmale, carne sau orice altceva. Trec la gatit, spor si voua.
2 verze murate |
500 gr carne de vita |
500 gr piept de pui |
1 kg hribi opariti |
100 gr orez cu bob rotund |
3 cepe |
8 catei de usturoi |
300 gr costita afumata |
1 pahar de vin alb |
500 ml sos de rosii |
3 foi de dafin |
Cimbru |
Marar |
Ulei |
Sare |
Piper |
TI-A PLACUT RETETA? SPUNE-NE PAREREA TA!
Adresa de email nu va fi publicata pe site.