Ev-Dish

Sandvisuri la coptor cu sunca si cascaval

  • recipe image cover

BOOKMARK

PRINT

DELICIOUS

Descriere

Azi m-am gandit sa fac sandvisurile ce imi aduc aminte de copilarie. Bunica le facea foarte des, mai ales seara in loc de cina. Imi aduc aminte cu drag cum stateam toate (bunica, fetele si nepoatele) la taclale si savurand aceste sandvisuri atat de simple. Spor!

Ingrediente

1 paine feliata
½ pachet unt
3 catei de usturoi
½ ceapa mica
2 caserole sunca feliata
1 cascaval
Patrunjel
Piper
1 borcan zacusca – optional
* Ești la cumpărături? Bifează ingredientele puse deja în coș!

Directions

1
Se curata si se toaca marunt ceapa si usturoiul.
2
Intr-o tava se pune hartie de copt. Se aseaza feliile de paine, se ung cu unt, se presara piper si patrunjel, se adauga putina ceapa si usturoi tocat, sunca si o felie de cascaval. Se da tava la cuptorul incins aprox. 15 minute, pana se observa cascavalul topit.
3
Optionat daca doriti, puteti aduga peste sandvisuri (cand sunt scoase din cuptor) o lingura de zacusca. Eu am pus pentru un gust mai pregnant de legume.
4
Pofta buna!