Ev-Dish

Salata de chiftele cu ceapa și maioneza

BOOKMARK

PRINT

DELICIOUS

Descriere

Pregatind aperitive pentru masa de Craciun, nu pot rata sa fac salata de chiftele cu ceapa si maioneza. Oricat de grele ar fi pentru digestie, gustul merita tot efortul.

Spor dragii mei !

Ingrediente

500 gr carne toccata de vita
1 ceapa
2 oua
2 catei de usturoi pisat
4 linguri de faina
Pesmet
Maioneza din 4 oua
Ulei
Patrunjel
Sare
Piper
* Ești la cumpărături? Bifează ingredientele puse deja în coș!

Directions

1
Se prepara compozitia pentru chiftele: se amesteca carnea cu cele 2 oua, usturoiul pisat, faina, sare, piper, patrunjel si 1 lingura de ulei. Se amesteca bine.
2
Intr-o farfurie se pune pesmet.
3
Cu mainile umede se fac mici chiftele, se dau prin pesmet si se pun la prajit in baie de ulei.Se scot pe servetele de hartie pentru a absorbi uleiul in exces.
4
Ceapa se curata si se taie pestisori. Se adauga peste maioneza, Se asezoneaza si se adauga chiftelele. Se amesteca si gata!
5
Pofta buna!