Ev-Dish

Salata de branza

  • recipe image cover
  • recipe image cover
  • recipe image cover
  • recipe image cover
  • recipe image cover
  • recipe image cover

BOOKMARK

PRINT

DELICIOUS

Descriere

Azi fac cateva aperitive usoare. Sa nu va speriati caci in poze veti vedea mai multe feluri de apreritive (si nu doar salata de branza), dar si celelalte retete le gasiti pe blog 🙂 Nu sunt un mare fan al branzei de vaci, dar acest aperitiv chiar imi place, asa ca vi-l recomand cu drag. E sanatos si gustos (chiar si pentru cineva care nu prea mananca branza). Spor la gatit!

Ingrediente

500 gr branza de vaca
3 rosii
1 ceapa rosie
4 catei de usturoi
1 paine ( preferabil ) bagheta
Ulei de masline
Patrunjel
Sare
Piper
* Ești la cumpărături? Bifează ingredientele puse deja în coș!

Directions

1
Painea se taie felii, se aseaza intr-o tava pe hartie de copt, Se curata usturoiul si se toaca marunt, dupa care se adauga peste feliile de paine, se presara sare, piper, patrunjel, putin ulei de masline picurat din loc in loc, dupa care se da la cuptorul incins aprox. 15 min.
2
Se curata si se taie ceapa marunt.
3
Se spala rosiile si se taie cuburi.
4
Se amesteca ceapa si rosiile, branza, sare, piper, patrunel si putin ulei de masline. Iese ca o pasta cremoasa si se serveste cu painea rumenita la cuptor.
5
Pofta buna!