
Azi gatesc ceva rapid si gustos: pulpe dezosate de pui, garnitura de cartofi cu ciuperci si sos de ardei. Acest fel include deja doua preparate din preferatele mele, cartofii si ciupercile. In plus, acest fel imi aminteste de mancarea cel mai des intalnita in copilarie, carne cu garnitura de cartofi doar ca eu incerc sa o adaptez la gustul meu de azi. Ca info, stiati ca ciupercile contin aprox. 90% apa? Ele au un aport caloric foarte mic si sunt recomandate in multe regimuri alimentare. Ele sunt si foarte sanatoase, sunt bogate in minerale, cat si in vitamine. Inca din antichitate au fost apreciate, erau considerate un dar de la zei si se consumau doar la ocazii speciale, iar cei ce se delectau cu ele se pare ca puteau dobandi chiar puteri supranaturale 🙂 Gata barbologia. Trec la gatit. Sper sa va placa si voua acest fel. Spor si voua!
50 gr unt |
4 pulpe dezosate |
4 cartofi |
400 gr ciuperci champignon |
200 ml vin alb |
1 ceapa |
2 catei de ustoroi |
2 ardei rosii |
100 ml smantana |
Patrunjel |
Ulei |
Sare |
Piper |
TI-A PLACUT RETETA? SPUNE-NE PAREREA TA!
Adresa de email nu va fi publicata pe site.