
Azi gatesc miel. Multi mananca miel doar de Pasti. Acasa la mine se mananca miel des, asa ca de fiecare data cand am ocazia sa cumpar, o fac. Consider ca este mult mai sanatoasa decat carnea gasita in comert. Norocul meu ca are cine sa o transeze si anume sotul meu. Va dati seama ce surpriza frumoasa i-am facut cand a avut de transat 3 miei 🙂 Asa ca azi fac pulpa de miel iar ca si garnitura am ales morcovi. Nu uitati ca la fripturi, in baitul lor sa puneti otet balsamic. Chiar daca nu va place la gust otetul, el se evapora si nu il veti simti gustul. In schimb otetul balsamic fragezeste carnea fantastic. Spor!
1 pulpa de miel |
4 catei de usturoi |
1 ceapa |
6 morcovi |
1 bere blonda |
2 foi de dafin |
1 lingura de otet balsamic |
Sare |
Piper |
Patrunjel |
TI-A PLACUT RETETA? SPUNE-NE PAREREA TA!
Adresa de email nu va fi publicata pe site.