Ev-Dish

Pulpa de miel cu morcovi gratinati la cuptor

  • recipe image cover

BOOKMARK

PRINT

DELICIOUS

Descriere

Azi gatesc miel. Multi mananca miel doar de Pasti. Acasa la mine se mananca miel des, asa ca de fiecare data cand am ocazia sa cumpar, o fac. Consider ca este mult mai sanatoasa decat carnea gasita in comert. Norocul meu ca are cine sa o transeze si anume sotul meu. Va dati seama ce surpriza frumoasa i-am facut cand a avut de transat 3 miei 🙂 Asa ca azi fac pulpa de miel iar ca si garnitura am ales morcovi. Nu uitati ca la fripturi, in baitul lor sa puneti otet balsamic. Chiar daca nu va place la gust otetul, el se evapora si nu il veti simti gustul. In schimb otetul balsamic fragezeste carnea fantastic. Spor!

Ingrediente

1 pulpa de miel
4 catei de usturoi
1 ceapa
6 morcovi
1 bere blonda
2 foi de dafin
1 lingura de otet balsamic
Sare
Piper
Patrunjel
* Ești la cumpărături? Bifează ingredientele puse deja în coș!

Directions

1
Intr-un vas de yena se pune ceapa taiata feliii, cateii de usturoi, foile de dafin, otetul, sare, piper, patrunjel, berea si morcovii taiati rondele.
2
Se amesteca si se adauga si pulpa de miel.
3
Se da la cuptorul incins 90 min. Daca carnea nu este rumenita dupa cele 90 min, mai lasiti friptura in cuptor.
4
Pulpa de miel cu morcovi. Pofta buna!