
Azi am chef de junk food. Si totusi… am decis sa nu fie asa „junk”, asa ca o gatesc eu acasa iar in loc de cartofi pun o salata sa mai compenseze. Asa ca imediat ma apuc de pui crispy. Il gatesc destul de des si are un succes fantastic. Legat de proprietati cam greu sa va zic prea multe in afara de salata. Carnea e principala noastra sursa de proteina animale, iar carnea de pui dintre toate speciile este cea care se digera cel mai repede. Salata verde a fost prima oara cultivata in Egipt acum mai bine de 3.000 de ani. E foarte sanatoasa, contine vitamine si minerale, curata vasele de sange, accelereaza activitatea organelor interne, ajuta tranzitul intestinal, digestia, inclusiv dreneaza si tonifica ficatul. Trec la gatit. Spor si voua!
1 piept de pui dezosat |
1 chips mare |
4 oua |
250 gr faina alba |
Salata verde |
Zeama de la 1 lamaie |
Ulei de masline |
Ulei de floarea soarelui |
Patrunjel |
Sare |
Piper |
1 comment
TI-A PLACUT RETETA? SPUNE-NE PAREREA TA!
Adresa de email nu va fi publicata pe site.