Ev-Dish

Piept de pui in crusta de chipsuri

  • recipe image cover
  • recipe image cover
  • recipe image cover
  • recipe image cover

BOOKMARK

PRINT

DELICIOUS

Descriere

Azi am chef de junk food. Si totusi… am decis sa nu fie asa „junk”, asa ca o gatesc eu acasa iar in loc de cartofi pun o salata sa mai compenseze. Asa ca imediat ma apuc de pui crispy. Il gatesc destul de des si are un succes fantastic. Legat de proprietati cam greu sa va zic prea multe in afara de salata. Carnea e principala noastra sursa de proteina animale, iar carnea de pui dintre toate speciile este cea care se digera cel mai repede. Salata verde a fost prima oara cultivata in Egipt acum mai bine de 3.000 de ani. E foarte sanatoasa, contine vitamine si minerale,  curata vasele de sange, accelereaza activitatea organelor interne, ajuta tranzitul intestinal, digestia, inclusiv dreneaza si tonifica ficatul.  Trec la gatit. Spor si voua!

Ingrediente

1 piept de pui dezosat
1 chips mare
4 oua
250 gr faina alba
Salata verde
Zeama de la 1 lamaie
Ulei de masline
Ulei de floarea soarelui
Patrunjel
Sare
Piper
* Ești la cumpărături? Bifează ingredientele puse deja în coș!

Directions

1
Pieptul de pui se taie fasii de grosimea unui deget.
2
Se desface punga de chipsuri intr-un colt (dar doar putin cat sa iasa aerul) si se zdrobesc cu o lingura de lemn sau ce aveti la indemana.
3
Se bat ouale, se adauga sare si piper.
4
In 3 farfurii se pun separat faina, ouale si chipsurile.
5
Se pune la incins o tigaie si se adauga ulei de floarea soarelui.
6
Pieptul de pui se da prin faina, oua si chipsuri in ordinea asta si se pune la prajit in uleiul deja incins.
7
Separat se spala salata, se asozoneaza, se adauga putin patrunjel, zeama de lamaie si ulei de masline.
8
Pofta buna !