
Azi gatesc ceva usor pentru cina. Pastrav cu piure de telina si cartofi. Pastravul pe langa gustul foarte bun, are si valori nutritive impresionante. Este bogat in vitamina D, omega 3, acid folic, proteine si vitamina B12. In plus, fata de alti pesti, are o cantitate mica de mercur. Sa va mai povestesc si despre telina: contine aprox. 95% apa, aduce in organism un mare aport de fibre, este un carbohidrat bun, este chiar si un bun antibiotic ce previne infectiile cu bacterii. Nu stiu voi, dar eu deja sunt flamanda. Trec la gatit, spor si voua!
*dupa cum puteti vedea in poza avem si un curios la masa 🙂 este motanul casei: Berlioz
4 pastravi curatati |
1 telina mare |
4 cartofi |
2 cepe |
6 catei de usturoi |
Zeama de la 1 lamaie |
1 lamaie pentru servire |
30 gr unt |
100 ml smantana |
Cimbru |
Pantrunjel |
Sare |
Piper |
TI-A PLACUT RETETA? SPUNE-NE PAREREA TA!
Adresa de email nu va fi publicata pe site.