
Azi am chef de ceva deosebit si m-am gandit sa fac paste de casa cu ciuperci si spanac. Pastele de casa m-au cucerit de la prima intalnire. Sunt mult mai gustoase, mult mai sanatoase, inclusiv simti mancarea mai usoara pentru stomac. In plus le poti combina cu tot felul de arome: spanac, boia, curry (astfel prind si o culoare frumoasa). Un element ce pe mine ma ajuta foarte mult la facutul pastelor de casa este masina de taiat. Mi se pare o inventie geniala. O recomand cu toata caldura. Trec la gatit, spor si voua! Era sa uit, va recomand si un vin alb demisec rece la acest fel 🙂
500 gr faina integrala |
5 oua |
500 gr spanac preferabil proaspat, dar se poate folosi si congelat |
500 gr ciuperci |
1 ceapa galbena |
1 legatura ceapa verde |
5 catei de usturoi |
½ pahar de vin alb |
½ cana sos de rosii |
1 mana de parmezan ras |
Ulei de masline |
Oregano |
Busuioc |
Sare |
Piper |
TI-A PLACUT RETETA? SPUNE-NE PAREREA TA!
Adresa de email nu va fi publicata pe site.