Ev-Dish

Paste cu sunca si sos de rosii

  • recipe image cover
  • recipe image cover

BOOKMARK

PRINT

DELICIOUS

Descriere

Sunt un mare fan al pastelor, a si fost prima mancare pe care am gatit-o eu 🙂 Stiti cum e, prima dragoste nu se uita niciodata. Azi in graba, am facut penne cu sunca si sos de rosii. Simplu de facut, rapid si gustos. Sper sa va placa si voua. Spor!

Ingrediente

1/2 punga penne
1 ceapa
50 ml vin alb
4 catei de usturoi
1 foaie de dafin
10 felii de sunca
300 ml suc de rosii
1 lingura de faina
30 ml ulei
1 mana de parmezan ras
Oregano
Sare
Piper
* Ești la cumpărături? Bifează ingredientele puse deja în coș!

Directions

1
Se fierb pennele dupa indicatiile de pe punga.
2
Se curata si se toaca marunt ceapa si usturoiul si se pun la calit in ulei.
3
Dupa 5 minute se adauga sunca taiata cuburi. Se adauga sare, piper si foaia de dafin.
4
Dupa ce se caleste usor carnea se adauga vinul. Se lasa sa fiarba si apoi se adauga sosul de rosii.
5
Se mai lasa cateva minute pe foc si apoi se adauga faina amestecata cu putina apa. Se lasa sa fiarba in timp ce amestecam continuu.
6
Se adauga putin oregano si se adauga sosul peste paste.
7
Se presara parmezan ras inainte de a se servi.
8
Pofta buna!