Ev-Dish

Fusilli cu sunca, ciuperci si sos alb

  • recipe image cover
  • recipe image cover
  • recipe image cover

BOOKMARK

PRINT

DELICIOUS

Descriere

Dupa cum v-am mai marturisit prima mancare gatita de mine a fost paste, paste cu sunca si smantana. Ei, de atunci am mai evoluat putin si am mai adaugat cate ceva 🙂 Sunt simplu de facut, eu le gatesc des si de obicei se cauta oala dupa ce farfuria este goala 🙂 Sa nu faceti aceasi greseala ca noi! Si anume sa nu le mancati cand vizionati un film caci sigur terminati toata oala. Glumesc 🙂 Spor!

Ingrediente

½ punga fusilli
6 felii de sunca
1 caserola mica de ciuperci
1 ou
4 catei de usturoi
1 ceapa
30 gr unt
200 ml smantana
50 ml vin alb
1 lingura mustar
Parmezan
Patrunjel
Sare
Piper
* Ești la cumpărături? Bifează ingredientele puse deja în coș!

Directions

1
Se fierb pastele conform indicatiilor de pe punga. Eu le fierb mai putin pentru ca imi plac al dente.
2
Se curate ceapa si usturoiul si se toaca marunt. Se pun la calit intr-o tigaie incinsa cu unt. Intre timp se toaca si ciupercile si se taie cubulete sunca. Cand ceapa devine lucioasa se adauga si acestea. Se asezoneaza. Se lasa cateva minute sa prinda culoare, dupa care se adauga vinul si se lasa sa fiarba cateva minute. Cand sosul scade, se adauga smantana si lingura de mustar si se amesteca pana ce sosul prinde consistenta. La final se adauga parmezan ras, patrunjel si se amesteca cu pastele.
3
Pofta buna!