
Ca in fiecare an de Paste gatesc friptura de miel. Nu mancam cand eram mica, insa dupa ce am mancat prima oara crezand ca e vita, afland ce e, mi-am propus sa invat sa il gatesc. Cred ca toata lumea stie ca secretul e baitul. Carnea trebuie cu minim 3 zile inainte pusa in bait, pentru a lua aromele. Trec la baituit. Si nu uitati ca pentru sosul de la friptura aveti nevoie de macar 1 paine 🙂 Spor dragilor!
2 kg miel |
1 pumn de rosii cherry |
300 gr masline verzi |
Foi de dafin |
Rozmarin |
Cimbru |
3 pahare de vin alb |
Otet balsamic |
Zeama de la 2 lamai |
1 capatana usturoi |
1 borcanel de ansoa |
1 pungulita de capere |
Ulei de masline |
Sare |
Piper |
TI-A PLACUT RETETA? SPUNE-NE PAREREA TA!
Adresa de email nu va fi publicata pe site.