
Dulceata de ceapa. Suna a desert nu? Dar nu, nu e desert ci sos pentru friptura sau gratar. Cand am mancat prima oara combinatia de dulceata de ceapa si friptura m-a fascinat gustul diferit al carnii. Iar de asemenea daca faci un gratar si nu ai chef sau timp sa mai faci si garnitura, sosul este suficient pentru a nu fi fada masa sau daca simti ca este incompleta. Mereu am in camara dulceata de ceapa si mereu cand se termina mai fac, inclusiv si iarna. Ceapa nu e un aliment scump asa ca o poti face pe tot parcursul anului. E un aliment apreciat la mine acasa, inclusiv prietenii cand vin la masa si daca servesc carne, intreaba de dulceata. E un sos usor de facut, foarte util si foarte gustos. Spor la tocat si gatit! Sper sa nu plangeti prea mult 🙂
1 kg ceapa rosie |
1 kg zahar |
Boabe piper |
Sare |
TI-A PLACUT RETETA? SPUNE-NE PAREREA TA!
Adresa de email nu va fi publicata pe site.