Ev-Dish

Crenvursti in aluat

  • recipe image cover
  • recipe image cover

BOOKMARK

PRINT

DELICIOUS

Descriere

Stiu, stiu, stiu ca nu e cea mai sanatoasa mancare (o gatesc foarte rar), dar e foarte gustoasa. Si in loc sa cumpar din comert covridogi (care nu stiu ce contin), prefer sa fac acest aperitiv. Se face foarte simplu si foarte repede. Spor!

Ingrediente

1 caserola de crenvursti
1 ou
6 linguri de faina
Ulei
Cimbru
Sare
Piper
* Ești la cumpărături? Bifează ingredientele puse deja în coș!

Directions

1
Se face un mic aluat moale din 6 linguri de faina, 1 ou si putina apa calduta. Se adauga si putina sare, piper si cimbru pentru aroma.
2
Se rupe putina compozitie si se ruleaza in pame pana arata ca o sfoara groasa. Se infasoara jumatati de crenvursti cu aluat si se pun la prajit in baie de ulei.
3
Se scot pe servetele pentru a absorbi excesul de ulei.
4
Pofta buna!