Ev-Dish

Ciorba de miel

  • recipe image cover
  • recipe image cover
  • recipe image cover

BOOKMARK

PRINT

DELICIOUS

Descriere

Azi e frig afara iar ca sa ma incalzesc, am zis sa fac o ciorba. Azi fac ciorba de miel. Desi sunt multe persoane care sunt reticente la miel, de multe ori dupa ce mananca un miel bun si aromat, nu se mai dau inapoi. Asa am fost si eu. Iar acum cu fiecare ocazie in care am sansa sa cumpar un miel crescut la tara, hranit sanatos, ajunge mereu in lada mea frigorifica. Trec la treaba. Spor! 🙂

Ingrediente

1 bucata carne de miel (eu am pus coloana)
2 cepe
2 morcovi
½ telina
1 pastarnac
1 radacina de patrunel
1 punga de taitei
1 pahar de bors
Sare
Piper
Patrunjel
* Ești la cumpărături? Bifează ingredientele puse deja în coș!

Directions

1
Se pun la fiert legumele curatate si spalate impreuna cu carnea si sare. Trebuie sa fiarba aprox. 1.5 ore.
2
Dupa ce carnea si legumele au fiert, iar pe supa incep sa se vada cerculetele de grasime, se scot separate legumele si carnea pentru a putea strecura supa.
3
Se adauga borsul si se mai lasa la fiert cateva minute.
4
Separat se fierb taiteii, se scurg si se adauga in ciorba luata de pe foc.
5
In ciorba se adauga sare daca mai este nevoie, piper, patrunjel verde. Se adauga si carnea scoasa de pe oase, iar daca va place puteti adauga si morcovul taiat. E foarte buna si cu o lingura de smantana.
6
Pofta buna!