Ev-Dish

Chec aperitiv cu sunca si seminte

  • recipe image cover
  • recipe image cover
  • recipe image cover

BOOKMARK

PRINT

DELICIOUS

Descriere

Ce am decis astazi sa fac, bineinteles cu ce am gasit in bucatarie si foarte simplu de gatit si hranitor este acest fulg de chec cu sunca si seminte.  E o reteta plina de nutrienti, potrivita atat pentru sportivi cat si pentru cei care vor sa beneficieze de efectele bune ale ingredientelor. Spanacul are un continut mare de vitamine care ajuta la recuperarea dupa un efort si multe efecte pozitive. Faina neagra contine fibre, esentiale digestiei si vitamine B si E. Oul are proteine cu absorbtie lenta, vitamine, fosfor, calciu si altele. Mixul de seminte compus din susan,  in,  dovleac si floare soarelui acopera mult din ce avem nevoie zilnic. Atat ce tine de documentare, sa trecem la treaba . Spor sa aveti !

Ingrediente

1 pumn de spanac
3 oua
3 linguri de faina neagra
1 legatura ceapa verde
5 catei de usturoi
ciuperci
7 felii de sunca
2 pumni mix de seminte
1 cana mica de apa minerala
ulei de masline
patrunjel
sare
piper
* Ești la cumpărături? Bifează ingredientele puse deja în coș!

Directions

1
Se spala ciupercile, ceapa verde si se toaca marunt. La fel si usturoiul.
2
Se pun la calit in putin ulei de masline ciupercile, ceapa verde si usturoiul.
3
Se taie sunca cuburi.
4
Se bat ouale si se adauga faina neagra si apa minerala.
5
Peste se adauga spanacul tocat, mixul de ciuperci, ceapa si usturoiul, sunca, semintele, patrunjel, sare si piper dupa gust, apoi se amesteca.
6
Compozitia se pune intr-o tava de silicon si se lasa la cuptor aproximativ 30 de minute, pana ce checul prinde crusta.
7
Pofta buna !