Ev-Dish

Bradut din aluat umplut

  • recipe image cover
  • recipe image cover
  • recipe image cover
  • recipe image cover

BOOKMARK

PRINT

DELICIOUS

Descriere

M-am tot gandit ce sa fac aperitiv cu un simbol al Craciunului asa ca mai jos gasiti un aperitiv simplu de facut, gustos si cel mai important chiar arata potrivit pentru Craciun. Spor!

P.S.: pentru ca mi-a mai ramas putin aluat, veti vedea in poze ca am facut acelasi aperitiv dar rulat 🙂

Ingrediente

1 aluat de pizza
1 caserola de branza topita
1 lingura de faina
100 gr bacon
1 galbenus ou batut
Ulei de masline
* Ești la cumpărături? Bifează ingredientele puse deja în coș!

Directions

1
Pe un blat se intinde 1 lingura de faina.
2
Peste se aseaza aluatul si se taie sub forma de cerc cu ajutorul unui castron mai mare.
3
Se pune branza topita in centrul aluatului sub forma de triunghi.
4
Peste branza se adauga baconul.
5
Aluatul ramas pe langa triunghiul de branza si bacon, se crsteaza cu un cutit fasii groase cat un deget (dinstre triunghi, spre exterior). Aluatul fasii se trage si se aseaza peste compozitia pusa pe aluat, astfel incat sa ia forma unui brad.
6
Bradutul se pune intr-o tava pe hartie de copt presarata cu putin ulei de masline, se unge aluatul cu galbenus de ou si se da la cuptor aprox. 20-30 min.
7
Pofta buna!