Ev-Dish

decembrie 23, 2016

Despre Eve

Post by evdishttpadm

Buna! Ma numesc Evelyne-Isabella si sunt fascinata de gastronomie 🙂

Gatesc de mult timp. Nu stiu sa va zic un numar de ani, dar imi amintesc prima mancare facuta. Ajunsesem de la scoala acasa, imi era foame si voiam sa mananc ceva cald. M-am uitat ce aveam in frigider, si anume: oua, smantana, sunca. Iar in bucatarie am gasit paste. Rezultatul a fost paste carbonara. Un fel de 🙂 Dar tin minte ca mi-au placut. Acel moment a fost declansator.

Nu am fost o persoana ce se tinea de retete, ci gateam ce imi trece prin cap. Incercam sa reinventez roata. Usor usor am luat-o pe calea gatitului mult mai des, documentandu-ma si incercand sa gatesc lucruri tot mai complicate.

Sunt nascuta in 1988, pe 9 mai. Am terminat liceul de mate-info-germana, sunt economista si masteranda in domeniul managementul firmelor de comert, turism si servicii. De la sfarsitul lui 2007 lucrez la o reprezentanta auto, domeniu de care m-am indragostit. Am inceput ca si consilier client service, iar acum ma ocup de quality management. In acest timp m-am indragostit de masini, iar cum iubirea trece prin stomac, ma gasiti zilnic in bucatarie.

Mancarea mea preferata nu e alta decat tocineii. Ii ador, indiferent pe cat de simpli sunt. Sunt in stare sa ii mananc pana mi se face rau. Pe langa ei, din mancarurile mele preferate mai sunt fructele de mare, pestele si carnea de vita. As putea sa introduc in lista si raciturile 🙂 Cand m-am mutat la casa mea, am gatit racituri saptamanal timp de 2-3 luni 🙂

Iubesc sa gatesc, iubesc sa am casa plina de oameni dragi ce ma intreaba daca mai am sau imi zic sa las mancarea pentru musafiri. Tot ce sper este sa va inspire mancarea facuta de mine. O voi gati si o voi impartasi cu voi cu mult drag. 

Xoxo,

Ev